Jag vill...

känna kärleken igen

Nu tar jag min ensamhet med mig till drömmarnas värld

// Mr T

Misslyckande

Som ni kanske sett så gjorde jag en lista tidigare idag över sånt jag skulle göra ikväll. Så här såg den ut:


Tvätta
Diska
Laga mat
Städa badrummet
Dammsuga
Sortera viktiga papper
Kvällspromenad (om tid finns)


Det som blivit gjort är:

Tvätten (ska bara ner och hämta de som ligger i tumlaren snart)
Diskat
Lagat mat (se förra inlägget)

Sen tog all min energi slut, så nu sitter jag här och snackar med en tjejkompis på msn. Känner mig deprimerad

Snart sängen

// Mr T

Dagens middagstips

Tänkte bjuda er på ett litet middagstips!!

Chicken cheese:

Skär upp kycklingfiléer i små bitar och stek på medelvärme, dom ska bli genomstekta men ska helst inte få för mycket färg. Krydda med citronpeppar och vitlökspeppar
Knaperstek  bacontärningar.
Koka pasta
Värm Keldas ostsås.
Häll baconet i ostsåsen.
Blanda kycklingen i pastan.
Häll över såsen och rör runt

Servera, gärna med sallad till

Mycket gott.

Går även bra att byta ut pastan mot potatisklyftor, men då ska kycklingen stekas som hela filéer och såsen hällas över vid servering, dvs inte blanda allt.

Smaklig måltid

// Mr T

Önskningar

Nu när julen börjar närma sig känns det ganska naturligt att skriva en önskelista. Inte för att jag tror att jag kommer få något som står på min lista men ändå. När släkt och familj frågar vad jag önskar mig så säger jag alltid att jag inte tänkt ut något, vill inte ha något eller liknande.

Men här kommer min önskelista:

En soffa
En semesterresa till sol och bad
En bil
Nya madrasser till sängen
En lägenhet
Massa pengar så jag kan köpa ovanstående
Ett nytt jobb
En flickvän

Hur ser era önskelistor ut???

// Mr T

Ge mig paket!!!

Enda ljuspunkten än så länge idag är när posten paket kom till jobbet idag. Den helt klart snyggaste posttjejen levererade paket till mig idag.

Tror att jag måste beställa lite mer varor till butiken. Men tyvärr är det ju inte alltid hon som kommer med paket, men jag önskar mig de :)

// Mr T

Att göra

Tråkmåndag, händer inte så mycket på jobbet idag, förutom all j**la julmusik. Men ikväll blir det fullt upp, dock inte med någon form av rolig aktivitet... tänker göra en lista på vad jag ska och måste göra ikväll, kanske går det lättare om jag spaltar upp en lista...

Så här kommer kvällens aktiviteter:

Tvätta
Diska
Laga mat
Städa badrummet
Dammsuga
Sortera viktiga papper
Kvällspromenad (om tid finns)


Återstår att se om allt detta fixas, vi människor är ju av naturen lata

// Mr T


Julmusik

Det är inte ens första december och jag är redan less på julmusik!!!

Radiostationen vi har igång på jobbet spelar bara julmusik idag och jag har bara jobbat två timmar än så länge. Tycker att vi butiksarbetare borde få ersättning för psykiskt lidande under december.

// Mr T

zZz zZz zZz

Nu ser sängen så där inbjudande ut som bara min säng kan se ut...

Godnatt och sov gott!!!

// Mr T

Leta???

Vart är alla vackra singeltjejer???

// Mr T

Helgen!

varit lite klent med uppdateringar i helgen, inte ett enda inlägg. Men jag har inte haft tid/möjlighet att skriva något. Tänkte därför att ni skulle få en liten uppdatering om den gångna helgen!

När jobbet var över i fredags var det middag hemma hos farmor och farfar. Var trevligt med god mat som vanligt där. Sen hem och packa väskan inför lördagen/söndagen. C hörde av sig igen, hon skulle ut på krogen en sväng men ville komma förbi hos mig innan. Självklart fick hon de, vi drack lite vin och jag följde även med henne ut sen.

Lördagsmorgon var det avfärd mot en helg full av service, vård och besiktning av fordonen vi har i plutonen. Och efter en dag med olja och verktyg var det riktigt trevligt att undersöka nattlivet i stan vi var på besök i. Lite synd att vi inte blev så många som gick ut, men vi hade kul vi fyra. Två åket tillbaka när krogen stängde men jag och T hamnade på en efterfest en stund innan husets ägare tyckte att vi inte fick vara kvar längre, inte för att vi hade gjort något dumt eller så, men han kanske såg oss som konkurrenter. Men de gjorde inte så mycket, klockan var mycket och vi var tvungna att gå upp tidigt.

När vi kom tillbaka där vi bodde var klockan halv fem på morgonen, jag lyckades somna vid fem ungefär och sen var det väckning klockan sju. TVÅ ynka timmar, sen var det bara att kravla sig upp ur sovsäcken. Kan säga att jag var inte mitt piggaste, men det gick bra. Var dock väldigt trött på eftermiddagen sen. Kom hem halv fyra och la mig i badkaret i en timme ungefär. Donade lite hemma och packade upp väskan. Tänkte beställa en pizza och sen bara koppla av i soffan, men jag slocknade i soffan innan klockan var fem. Vaknade nyss. INTE OKEY.

Är sjukt hungrig nu, men orkar inte ta mig till pizzerian, inte Coop heller och finns knappt något hemma att äta. Fan skulle inte sovit så länge. Ska göra en koll till i kylen och i skåpen och se om jag hittar något.

Hörs senare.

// Mr T

Ryggläge

snart dags att bege mig till sängen och inta ryggläge. För snart är det fredag, så skönt. Att jag dessutom är ledig på lördag är ännu bättre!!!

Sov gott vart ni nu är!

// Mr T

Effektiva reklampauser...

Har varit en helt okey dag idag, lagom mycket att göra på jobbet och fram på eftermiddagen så blev jag ganska pigg. Kände mig lite lat efter jobbet så det blev ingen matlagning idag, köpte med mig en kebab hem. Ibland måste man få göra så.

Som vanligt åt jag framför tvn och fastnade i S.O.S Gute. Men i reklampauserna blev det fart, lite otroligt vad man hinner med i en liten reklampaus. Har hunnit sortera tvätten och vikt in i garderoberna, sorterat upp alla tidningshögar som legat och skräpat. Varit ner i källaren och hämtat upp jullådan, betalat räkningar. Plockat undan disken och lite allmänt plockande och donande.

Fanns inte så mycket mer att se på tv så jag passade på att tjuvstarta advent lite. Satte upp ljusstakar i fönstren i köket och vardagsrummet. Fick upp stjärnan i sovrummet. La på en julduk på köksbordet och hängde upp julgardinen i köket också. Brukar inte ha mer julpynt än så annars heller, ja de skulle vara en julgran då. Har inte bestämt om jag ska ha någon i år.

Så nu har jag krupit ner i soffan med julmust och en påse polly!!! Ljuslyktorna som ni fick se på bild häromdagen är tända och via Spotify lyssnar jag på riktigt underbar och lugn musik. Playlisten består av Melissa Horn, Missy Higgins och Regina Spektor.

Har det riktigt mysigt här nu.
Det ända som skulle toppa mysfaktorn vore ett trevligt sällskap.


Köket


Sovrummet, ska försöka komma ihåg att ta en bild på stjärnan i dagsljus, den är riktigt snygg!


Får tyvärr inte elda i öppnaspisen, men lite ljus kan vara mysigt också


Kvällens tillbehör


Hur spenderar ni eran kväll???

// Mr T

Trötter...

Vilken stress det blev igår. Orkade inte skriva något när jag kom hem igår eller rättare sagt inatt. Blev ganska sent. Men det var en riktigt trevlig kväll. Först Comedy Club med sötaste K. Roligt som tusan!! Sen åkte vi ner och träffade BT och hans kompis som satt på Bishop och drack onsdagsöl. BT skulle åka med mig hem till stan sen. Så när alla var hemkörda dit dom skulle och jag äntligen kunde åka hem till min säng så var klockan 01,40.

Trots de så var jag ganska pigg när klockan ringde nu på morgonen, så nu sitter jag på jobbet med mitt morgonkaffe och en macka från fiket på andra sidan gatan. Spotify i högtalarna och just nu är det: Kite - I give you the morning. Grymt bra. Hoppas att det blir en tidig kväll ikväll, måste försöka vända dygnet rätt igen.

Det var väldigt trevligt att träffa sötaste K igen, blir inte så ofta vi ses. Vi har nog bara träffats fyra gånger, men det kommer det förhoppningsvis bli ändring på!!! Ska eventuellt gå tillsammans på nästa Comedy Club igen, men vi pratade om att vi skulle gå dit lite tidigare och äta lite innan.

Full fart mot helgen

// Mr T


Stress...

Hinner inte med så mycket bloggande idag. Försov mig på morgonen, lyckades precis ta mig i tid till jobbet. Full fart på jobbet och ska efter jobbet iväg på lite trevligheter. Skulle nästan kunna kallas för en liten dejt!!!

Ska försöka skriva mer ikväll!

// Mr T

Mys...

Va värdelöst det är att ha myskväll med sig själv... eller ja ibland kan de vara skönt att få vara för sig själv, men det känns som att jag kan de just nu, lite av en expert. Tända ljus osv... känns som att jag kastar bort mig talang. Men jag har en lite känsla i kroppen som säger att snart vänder de. Tyvärr är mitt kamerabatteri inte laddat men dessa ljus sprider just nu sitt ljus och värme hemma hos mig.



// Mr T

walk, walk, walk

Det blev en snabb promenad med lite jogging också nu på kvällskvisten. 5km i bra tempo. Så nu har man gosat ner sig i soffan, nyduschad med en kopp te och en smörgås. Kanske blir en film nu, fanns inget vettigt på tv jag ville se...

// Mr T

Uttråkad...

Står på jobbet och har riktigt tråkigt. Varit en väldigt lugn dag, men vi har gjort en storstädning. Chefen gick hem för ett tag sedan, så nu står jag här själv och har inget att göra... kan inte klockan gå lite fortare så jag får komma härifrån. Är riktigt less på mitt jobb nu!!!

Inte för att det kommer bli så mycket roligare hemma idag... men bättre än att stå på jobbet och tråka...
Blir matlagning de första jag gör när jag kommer hem, sen får det nog bli en långpromenad. De kanske gör det lite lättare att somna i kväll...

woohoo nu kom de en kund

// Mr T

Så här känner jag mig nu...



// Mr T

Inte okey

Min uppkoppling strulade en hel del igår kväll, så jag tänkte att jag skulle komma i säng skapligt i tid. Men lagom när jag bäddat ner mig så hörde jag hur grannen bråka med sin flickvän eller om det var en kvinnlig bekant på tillfälligt besök. Efter ca en timme var bråket över men då så skulle dom ju så klart ha försoningssex.... Det var länge sedan man hörde ljud från såna aktiviteter från den grannen. Ca ett år sedan var det nästan varannan dag, men sen bytte han flickvän och den nya måste antingen ha varit tyst vid sex eller så hade dom inte sex, som jag märkte av i alla fall.

Men den som han hade besök av igår var allt annat än tyst... verkade inte som att han hade något att säga till om heller eftersom hon hela tiden talade om (skrek) hur hon ville göra och så...!!!

När man ligger där som singel som saknar någon att mysa med så är det INTE OKEY att tvingas ligga och lyssna på sånt här så man inte kan somna. Öronproppar är ju ett alternativ men sist jag som med öronproppar så missade jag när väckarklockan började ringa, missade när chefen ringde och undrade vart jag var någonstans...

Mot arbetet och morgonkaffet

// Mr T

känslor

när man som jag har varit singel ett tag så finns det en hel del kärlek och känslor som bara väntar på att få komma ut. Ja menar allt mys och liknande som byggts upp inom mig den sista tiden. Synd bara att det inte finns någon just nu som kan släppa ut allt detta ur mig. Hon som lyckas med det kommer att bli världens lyckligaste tjej.

// Mr T

arbetsdagen måndag

Varit en riktigt seeg dag idag. Och mest massa skit att ta hand om. Packa, skicka service. Jaga leverantörer som inte skickar rätt varor och inte kan fakturera rätt. Detta är lite baksidan med att jobba med produkter som är så pass känsliga som elektronik är. Det är vi i butiken som får ta all skit från kunderna när saker inte fungerar som det ska.

Det är så tråkigt att stå där och bli utskälld av en kund med en trasig mobiltelefon, som om det vore MITT fel att den inte fungerar. Det är ju knappast jag som byggt den eller haft sönder den... Ibland hatar jag mitt jobb OCH vissa kunder.

Vore trevlig om kunder kunde vara lite förstående och INTE skälla på stackars mig bakom disken.



Kanske dags att byta jobb

// Mr T

Morgon

är uppe men inte riktigt vaken, mot jobbet och mitt morgonkaffe

// Mr T

Ångest

Nu är det straxt dags att inta ryggläge i sängen, är inte speciellt trött men måste försöka sova, vill inte vara zombie imorgon på jobbet.

Hoppas verkligen att jag INTE hånglade igår... har skickat ett mail till henne, hoppas hon kan reda ut vad som hände. Jag känner inte henne så bra, har inte något nummer till henne heller.

Så tar jag min ångest med mig till sängen

Sov gott

// Mr T

Mat, vin, fylla, minneslucka = Lördagkväll

Har varit så sjukt bakis idag, helt galet. Inte roligt, har en skaplig minneslucka också... Men de jag mins av kvällen var trevligt iaf...

Lagade god mat och drack ett mycket gott vin till. Fick lite besök sen av C och lite senare kom R förbi en sväng. Vi hade en trevlig kväll med vin, musik och samtal om allt möjligt. Fler såna kvällar tack. Blev lite förvånad när C smsade mig och fråga om hon fick komma förbi en sväng. Det är klart att hon får göra de, går ju inte att säga nej när en söt tjej vill komma på besök.

Sen blev det utgång, bandet var som alltid riktigt bra. Men sen slog det till i skallen, vet att jag dansade en hel del och jag TROR att jag hånglade lite på dansgolvet.... men är inte riktigt säker. OCH skulle det nu vara så att jag gjorde de så var det inte bra. Med tanke på att känner henne och hennes ex, dom har nyss separerat... hmm

Men jag tog mig hem själv utan problem, kommer ihåg att jag gick hela vägen...

Ska inte dricka så mycket nästa gång, minnesluckor är inget jag rekommenderar, men något som jag verkligen kan rekommendera är vinet vi drack igår. De är ett chilensk rödvin som heter Trio. Riktigt gott



Gårdagens middag (in progress)



Nu ska jag återgå till soffan igen

// Mr T


....

betongkepsen sitter som en smäck idag...

// Mr T

Vill ha ikväll...

...snus, mus och brännvin!!!

// Mr T

Lördag!!!!

Blev ju en kort arbetsdag idag, kändes ganska bra, var ändå inte så mycket att göra idag. Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa en sväng, var ett tag sen jag träffade dem. Så nu sitter jag här i soffan efter en liten städning här hemma. Ska göra köttfärsbiffarna ikväll i stället (blev ju bjuden på mat igår!) öppnar nog en flaska vin ikväll också. Blir nog utgång ikväll, inte för att jag är på partyhumör men det är ett band som lirar ikväll som alltid är lika bra att se. Känner fyra av sex personer i bandet, tänkte gå dit och ge dem lite support. Risken är ju att det inte är så mycket folk ute ikväll med tanke på att det är lön först nästa vecka. Men hoppas på en riktigt bra kväll ändå, kanske en och annan söt tjej man kan flörta lite med ;)

Vad ska ni göra ikväll???

Take care

// Mr T

Återblick fredag

Arbetsfredagen var inte speciellt rolig. Var ute hos kund för att leverera lite produkter, vilken pärs. Saknades kablar till en maskin men de löste sig för kunden hade en extra sån. Sen gick det inte att göra som man brukar för Philips hade tydligen gjort om vissa funktionen i den här nya modellen och som att det inte var nog så var en produkt trasig också. Ett normal jobb av den här sorten brukar ta ca 30-40 minuter, men jag blev sittandes i 2,5 timmar ute hos kunden. Inte bra, inte roligt.

Men kvällen blev desto bättre. J och A kom och hämtade mig och bjöd på middag hemma hos dem. Jag hade med mig en flaska vin som korkades upp. Sen åkte vi alla tre hem till J´s kusin E där det var lite festligheter. Riktigt trevligt, resten av vinet gick åt där. E är en riktigt snygg tjej och riktigt trevlig. Så jag var nöjd med kvällen. Dessutom så körde J och A hem mig på natten också. Tack så mycket.

// Mr T

Update!!

Blev aldrig något mer inlägg igår. Hade inte tid med de var full rulle hela dagen, kan säga att den innehöll lite av allt. Men de får ni veta mer om senare, för nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Jobbar ett riktigt värdelöst pass idag 11.00 - 13.00. Kan lika gärna vara ledig men men de är det inte jag som bestämmer!!

// Mr T

Fredag...

Kände mig inte som en komplett zombie när klockan ringde imorse, ja jag är ju inte jättepigg men. Det blev trots allt sent igår också. Hade som målsättning att försöka somna innan midnatt. Gick inte. Klockan hade blivit 00.45 sista gången jag kollade...

Men vad gör väl de... det är ju FREDAG!!!! Hoppas att det blir en bra dag/kväll... har en bra känsla i kroppen, ungefär som så här:




Nu är straxt dags att rör sig till arbetet

Ses sen

// Mr T

Kvällens singelfundering...

Satt nyss och snackade med ett ex till mig, eller ex är fel ord att använda. Vi hade mer ett KK-förhållande. Det är ett bra tag sen vi sågs och det var inte under någon speciellt lång tid. Men det händer att vi snackar lite över msn fortfarande. Hon beklagade sig lite ikväll, hon var less på att gå hemma arbetslös och att hon inte har en man som kan ge henne sex när hon vill. Det fick mig att tänka till lite.

När man är i ett förhållande så är ju alltid (nästan) sex en del av det. Och visst händer det att den ena partnern inte är sugen just då, ska den andra då ställa upp för att göra sin partner nöjd eller??? Jag tycker inte att man kan kräva att få sex av sin partner när man vill. Eller har jag fel??? Vad tycker ni???

Ibland saknar jag henne, eller rättare sagt sexet vi hade. Hon har riktigt fin kropp och vi hade väldigt bra sex. Men de hade nog aldrig kunnat bli något seriöst mellan oss, hon var ganska svartsjuk av sig fast vi bara hade ett KK-förhållande.

// Mr T

Rådande finansläge!

Ni som var här och snokade i går kanske kommer ihåg att min ekonomiska situation inte var den bästa (annars hittar ni inlägget här). Nu känns det lite bättre. Upptäckte att jag har fortfarande har ett gammalt konto i en annan bank som jag trodde var avslutat, men icke. Satt HELA 280kr där, alltid nått :) Sen har jag nu ikväll räknat igenom min nödkassa, en burk där jag samlar mynt i. Straxt över 600kr.



Nu behöver jag i alla fall inte toksnåla de sista dagarna nu innan lön, men kommer nog inte bli någon krogkväll (om inte någon snäll kamrat får för sig att bjuda). Har en hel del mat i frysen och i skåpen så svälta kommer jag inte göra, kanske ska se till så mamma bjuder på mat i helgen också!!! Imorgon ska jag i alla fall unna mig att gå och köpa en flaska rödvin. Tänkte laga köttfärsbiffar och klyftpotatis, då passar det bra med rödvin till.

Men jag måste tillägga att jag inte gillar att hamna så lågt på kontot att jag måste fuska och ta ur nödkassan. Som tur är händer detta ytterst sällan, detta är första gången sen jag blev singel. Visst vill man alltid ha lite mer men jag är skapligt nöjd med min lön, men skulle verkligen behöva lära mig att spara bättre...

Brukar ni också rensa nödkassan veckan innan lön???

// Mr T

Är det så här???

Är inte nöjd med dagen!!!

Började med att jag sov lite väl länge, snoozknappen var för bekväm att använda denna morgon, vilket innebar att jag fick stressa för att komma i tid till jobbet. Haft en hel del "idioter" om man nu får säga det om sina kunder. Tanken jag hade var att bara mellanlanda hemma för ett snabbt ombyte för att sen ta en lång promenad/joggingtur. Men lagom tills jag skulle gå från jobbet började det vräka ner från skyn... tappade lusten totalt för att göra något som helst ikväll. Orkade inte vara duktig med matlagning heller utan värmde bara på lite pyttipanna och stekte ett ägg. Så nu tänker jag ta med mig täcke och kudde och bädda ner min i soffan framför lite dåliga tvprogram och kanske en film.

Skulle inte tacka nej till en semester nu... känns välbehövligt, gärna lite sol och värme men inte ett krav.

Bjuder på en bild från sommaren i Jämtlandsskogen.




Hur har eran dag varit???

// Mr T

......

Trött, omotiverad och opepp idag. Hoppas på en bra eftermiddag/kväll

Hörs då

// Mr T

Dejt...

Ska snart iväg på en dejt ;) Det är ingen ny dejt utan en som jag träffat massvis med gånger. Oftast när vi ses är det väldigt mysigt, vi gosar mycket med varandra. Jag kan höra hur hon ropar på mig och snart ska vi ses igen.

Haha naturligtvis pratar jag om denna mysiga skönhet ;)




Den här godingen är allt jag får nöja mig med för tillfälle. Ibland är det värdelöst att vara singel

Sov sött alla

// Mr T

Hur gick de här till???

Kan säga att jag blev inte positivt överraskad när jag loggade in mig på banken tidigare ikväll, var tvungen att betala en räkning på en prenumeration som ska vara betald imorgon. Fick en chock när jag såg hur lite pengar jag har kvar nu när räkningen är betald... och det är en vecka kvar till lön, eller månadspeng från chefen som det också kallas



Nu blir det till att leva snålt den närmaste tiden. Var riktigt länge sedan detta inträffade, inte ens dagen före lön brukar det vara så här illa... Visst har jag inte varit speciellt sparsam den här månaden, många krogkvällar har det blivit och en ganska kostsam shoppingtur har jag också hunnit med.


Men det känns som att den kommande helgen blir ganska lugn, eller den måste i alla fall bli billig... filmhelg i soffan kanske är ett lämpligt alternativ. Så känner någon sig manad att ha filmmaraton i helgen så hör gärna av er, sällskap uppskattas.

// Mr T

Resultat

Va kul att så många av er svarade på frågan som jag ställde igår angående radering av bilder.

Det verkar som att de flesta av er tycker att man ska radera avklädda bilder men behålla andra, om inte hela förhållandet har varit en katastrof. Det var just så jag gjorde, raderade de bilder som hade en avklädd karaktär men behöll resten. Vi hade ett ganska bra förhållande och gjorde en del resor och andra aktiviteter, dessa minnen vill jag självklart behålla. Hur mitt ex har gjort vet jag inte, hon fick alla bilderna inlagda i den datorn hon fick ta med sig när vi separerade. Och jag är inte det minsta orolig över att hon skulle göra något olämpligt med dessa bilder.

Längre fram kommer det komma flera dagens funderingar som ni kan svar på.

Tack

// Mr T

Äntligen...

Är nu äntligen hemma efter jobbet, har varit en dag med full fart nästan hela dagen. En hel del idioter har det ju varit inne i butiken också... Nu ska det lagas lite mat och städas.

Ses om ett tag

// Mr T

Vissa människor ska inte ha mobil...

Ibland blir man så trött!!! Kom nyss in en kund, en dam i 80års åldern ungefär, med en mobil som hon påstår inte fungerar. Hon säger att det syns inget i displayen och det går inte att ring till den eller från den. Hon har en Nokia 3310, ganska gammal med andra ord. Jag tar telefonen och STARTAR den. VA!!! utbrister kunden, vad gjorde du, den har inte gått på 4 dagar. Förklarade lite fint för henne att den var avstängd och hur man gör för att starta den.

Liknande situationer får jag stå ut med flera gånger per dag... ibland "älskar" jag mitt arbete

// Mr T

Ny dag - nya möjligheter

Va roligt att så många redan svarat på gårdagens fråga. Fortsätt att svara på, kommer till kvällen göra någon form av sammanställning av svaret och naturligtvis berätta hur jag gjort i frågan.

Nu sitter jag i soffan med P3 i radion och äter frukost. Hade fått morgontidningen idag, undrar det är nytt tidningsbud här i området, jag prenumererar ju inte på den.

Ha en bra dag alla - de tänkte jag ha

// Mr T

Dagens fundering???

När man är i ett förhållande eller träffar någon, dejtar någon så är det ju inte helt ovanligt att man sparar på sig en del foton på den personen. Det kan röra sig om en mängd olika tillfällen, resor som gjorts, fester och andra aktiviteter. Är inte helt ovanligt att det blir en och annan avklädd bild också.

Så nu kommer min fråga:

Ska man, efter förhållandet tagit slut eller man slutat träffas, radera ALLA bilder där den tidigare partnern är med på??? Radera ALLA bilder som båda är med på??? Radera ALLA bilder oavsett motiv??? BARA radera avklädda bilder???

Vad tycker ni???

Och kan den tidigare partnern kräva att vissa bilder ska raderas???

Jag har redan gjort mitt val. Men hur jag valde får ni inte veta än. Vill se era svar först

// Mr T

Tillbaka blick...

Satt tidigare i kväll, mellan vändorna i tvättstugan, och tittade på en hel del gamla bilder. Fastnade i mitt Paris album. Trots att jag åkte med mitt ex och att vi dessutom redan hade gjort slut när vi åkte och att hon flyttade dagen efter att vi kommit hem så var det en väldigt bra resa. Rekommenderar verkligen alla att åka dit minst en gång i livet. Staden har en härlig atomsfär, dock är det ganska dyrt att vara där, tyvärr.





Finns mycket att se och göra i Paris!!!

// Mr T

slö...

varit en otroligt seg arbetsdag idag!!! Nu är det tvättstugan som gäller och bara koppla av i soffan. Ska fixa lite mer med designen och så ikväll.

På återseende

// Mr T

Lunch...

Sitter på jobbet och väntar på att min lunch ska bli klar. Jag jobbar i en liten butik som säljer hemelektronik, och idag är det en lugn dag, inte så mycket kunder eller annat att göra. Trist!!! Har nyss avslutat ett långt samtal med supporten på vårat kassasystem som har strulat för oss i den ena kassan. Nu verkar de fungera igen.

Hoppas på bättre fart på eftermiddagen

// Mr T

Morgon

Det var ingen bra idé att det blev så sent som de blev igår. Tiden sprang iväg och när jag väl kom i säng så kunde jag inte somna!!!! Inte okey!!! Så nu sitter jag i soffan och har fått lite frukost i mig. Bara en dusch och lite fix innan det är dags att ge mig av mot arbetet. Tur att jag har nära till jobbet för vädret är inge vidare bra idag :(

Hoppas ni alla får en bra dag

// Mr T

hmm...

Som ni kanske redan har listat ut med hjälp av headern här på bloggen så jag singel. Har varit de i ca 1 år och 7 månader. Hade ett förhållande som tog slut efter 5,5 år, var även förlovad. Kan berätta mer om de i senare inlägg

Nu tänkte jag berätta om något som hände tidigare ikväll. Men först "lite" bakgrundsfakta. Trivs inte helt med att vara singel, skulle gärna ha någon att kramas med. För ett tag sen la jag upp en profil på en dateing sida, kan inte säga att jag är aktiv där, utan ville bara testa, men är tveksam till de. Men fick i alla fall kontakt med en tjej, vi kan kalla henne för K. Det var hon som tog kontakt med mig. Vi snackade en del där men gick snart över till att prata via msn. Vi bytte telefonnummer och hade en hel del sms kontakt. Blev några telefonsamtal också. Hon verkade vara jätte trevlig och vi bestämde oss för att träffas och ta en fika en dag. De gjorde vi, blev en trevlig fika och jag tyckte att vi skulle göra om det vid ett senare tillfälle. Men de tyckte inte hon. Fine, de accepterar jag. Hon ansåg att det inte "klickade" för henne. Har full förståelse för de men jag anser också att det är inte alltid klickande kommer första gången man träffar en person. Men enligt hennes sms så var jag i alla fall en trevlig och skön person. Har haft väldigt lite kontakt med henne efter våran fika, och har väl dum som jag är skickat nått fyllesms till henne. Men ikväll tog hon initiativet till en trevlig konversation på msn. Vilket jag uppskattar, kanske ville hon bara ha någon att prata med en stund eller så har hon några andra tankar... vad vet jag.

Nu är det dags att gå och kramas lite med kudden, min eviga sängkamrat ;)


Sov gott

// Mr T

Så där...

Nu har jag fixat och trixat lite här i bloggen. Mycket återstår dock men de får komma lite förändringar då och då.

Detta är inte min första blogg jag haft. Det var inte så länge sedan jag raderade min senaste, inte pga av att jag tröttnade på att blogga utan mer pga av jag vill ha en blogg där jag kan vara mer anonym. Jag vill kunna skriva exakt vad jag tycker och tänker om saker och ting. Kände att jag inte kunde göra det i den gamla eftersom vissa saker ska inte vissa personer få reda på. Inte för att jag är den som snackar skit om personer i min närhet, men en del av mina tankar vill jag hålla hemliga. Inte för er som läser här, men det känns lättare att skriva "ur huvudet" när ingen vet vem jag är.

// Mr T

Hej

Här kommer ni inom kort att få verkligheten serverad genom mina tankar och erfarenheter. Men först återstår ett par timmar med lite design och annat pillrande...

hoppas ni kommer trivas

Mr T

RSS 2.0