Nybliven bilägare...

Efter ha haft körkort i 7 år tyckte jag att det var dags att skaffa mig en egen bil. Inget flashigt, inget vrålåk utan en fungerande bil helt enkelt. Gammal, ja, rostig, ja lite men men...

Annars händer det inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Förra veckan var dock en väldigt bra vecka, hjälpte BT med hans trädgård en del, samt att vi byggde lite nya staket, la golv på hans uteplats samt lite annat små fixande som behövs på ett hus och en tomt.

Imorgon har jag en hel del på min att göra lista:

  • Ringa A-kassan
  • Besöka arbetsförmedlingen
  • Åka till skroten, leta saker till bilen
  • Kolla service priser
  • Tvätta (om det finns tid i tvättstugan)

Sen står jag i valet och kvalet om jag ska spela innebandy eller titta på hockeyfinalen... hmm

//Mr T

cougar town in real life...

Gjorde ett gästspel hos min goda vän i grannstaden i fredags. Kvällen började med öl och whisky hemma hos honom, sedan vidare till hans arbetskamrat. Så klart blev det utgång, riktigt grymt. Massor med folk och väldigt mycket snygga tjejer :) småflörtade en hel del. När det blev dags för stängning gick vi för att få lite mat i magen. Väl där blir polaren uppraggad av en kvinna i sina bästa år hehe. Vi följer med henne och hennes väninna för lite efterfest. Dom bjuder på skumpa och vi har det trevligt. Hennes väninna gör vissa närmanden mot mig men jag säger ifrån vänligt men bestämt. Visserligen är det ju så att "kräsen blir utan" men kvinnor i 45års åldern är inte riktigt min grej. Vi tar en taxi hem till polaren tidigt på morgonen efter en riktigt bra kväll!!!

Den förväntade bakfyllan dök aldrig upp så vi bestämde oss för att köra en två dagars... och även i dag så var den förväntade bakfyllan obefintlig.

Nu i kväll blev det en snabb promenad/jogging tur på 45 minuter, riktigt skönt och välbehövligt efter en hård helg.

Har suttit och fixat med lite papper och liknande inför mitt möte på arbetsförmedlingen imorgon, fy faan säger jag bara. Hoppas verkligen att jag får ett jobb snart, är så extremt tråkigt att bara gå hemma på dagarna. Börjar bli lite otålig, tycker att dom borde höra av sig snart från de ställen jag har varit på intervju...

Snart dags för sängen. Sov gott alla

// Mr T

RSS 2.0