laddad, förväntansfull och lite nervös...

sitter på ett hotellrum i Borlänge, nej jag är inte här för Peace & Love tyvärr... ska jobba här tidigt i morgon bitti. Har en frukostdemonstration ute hos en kund. Känner mig laddad och lite spänd inför de, det är nämligen mitt första uppdrag på egen hand... nervös, ja.

Blev väldigt besviken när jag var ut och skulle äta tidigare ikväll. Hittade ett ställe som såg bra ut och det verkade vara bra, folk fick maten hyffsat snabbt och de flesta verkade vara nöjda, men inte jag. Beställde en öl och en Bookmaker Toast, två bitar bröd med tre stora bitar oxfile imellan. Alla fick sin mat... men inte jag. När det gott ungefär en timme och min öl var slut så frågade jag om man var tvungen att gå ut i köket och laga sin egna mat. Sen tog det bara 10 minuter innan jag fick in maten som smakade utmärkt när den väl kom. Dock hade jag beställt medium men den var welldone.... men orkade inte vänta ytterligare ett tag på mat. Fick i alla fall 30% rabatt på notan, alltid nått.

Sen har jag dessutom har jag varit jagad av polisen också, i ca 3 km hade jag en polisbil med påslagna sirener och blåljus bakom mig, på en enfilig väg med vajerräcken runt. Jag låg med farthållaren i, en bit över hastighetsbegränsningen så först trodde jag att polisen var ute efter mig, men sen när det kom en avfart så svängde polisen av och jag kunde andas ut...

Nu är det snart dags för sängen... blir en lång dag imorgon igen...

// Mr T

kontorsråtta...

Midsommarafton imorgon vilket innebär ledig dag. Grymt skönt, innebär också att det är jobba hemifrån som gäller idag. Gillar mina jobba hemmadagar, inte nog med att jag får mycket gjort, både jobb och andra sysslor. Men framför allt så kommer jag upp i skaplig tid, visst är man seg och tror nog jag ska unna mig en liten powernap på eftermiddan.

Känns också riktigt härligt att få en riktig lön idag, nu behöver man inte snåla lika mycket som jag gjort under tiden jag fått csn. Visserligen ökade utgifterna ordentligt nu när jag måste börja betala hyran för min lägenhet som jag snart får tillbaka.

Gör som ungefär 90% av mina vänner på Facebook och kommenterar skitvädret som råder just nu. SLUTA REGNA!!!!

// Mr T

vad vore en bal på slottet...

tankarna snurrar, varför får jag inte bli så där löjligt kär för... så fort det börjar pirra lite i magen så kommer det alltid någon form av käftsmäll... när är det min tur...

// Mr T

en eftermiddag i sthlm

är faktiskt inte frustrerad över regnet som faller idag, inte än iaf eftersom jag jobbar hemma idag, det får dock gärna bli uppehåll till kvällen.

När jag å gubben var färdiga med gårdagens kundbesök var klockan bara halv tolv, vilket ledde till att jag hade en ledig eftermiddag i Stockholm. Efter en god lunch så satte shopping suget in, skattepengarna trillade ju in för ett tag sen så... Höll mig ganska mycket i skinnet iaf, blev en skjorta och fyra böcker. Kände att jag behöver något annat att läsa på semestern än kurslitteraturen i ellära...



Hade bara tänkt köpa "Snacka Snyggt" men men... så kan de gå!

Fredagar är bra arbetsdagar eftersom det oftast bara blir jobb fram till lunch, än så länge iaf. Men eftermiddagen kommer spenderas med att få ordning på all min utrustning för i morgonbitti är det åter dags att dra på sig uniformen. Det var sjukt längesedan, så jag är ganska taggad och ser fram emot de.

Nu är det dags att ringa några jobbsamtal, äta lunch sen ska stridsvästen kittas!!!

// Mr T

tillfredställd... nja, snart!

Den lilla motivation jag lyckades skrapa fram igår kväll räckte inte långt, men en halv A4 blev skriven, alltid nått...
Ska göra ett nytt försök ikväll, någon som är villig att gissa hur det går?

Varit full rulle på jobbet idag, men jag måste säga att jag ingen stor idol av stockholmstrafiken... suck... men men, stockholmare kanske lär sig köra bil någon gång...

Även om allt är lite rörigt i mitt liv så börjar jag ändå känna någon form av tillfredsställelse, har ett jobb jag tycker är roligt, många bra och nära vänner (även om de flesta är gravida...) en superbra familj som ställer upp till 120% snart får jag tillbaka min lägenhet, snart är utbildningarna klara, det är sommar, snart semester. Ja de enda som saknas nu är en liten trevlig sommarflört som förhoppningsvis kan leda till något fint och långvarigt.

Glöm inte bort: Är dem små får man ta två!!!

// Mr T

tiden springer...

Det är galet vad tiden går fort just nu, vi är snart halvvägs in i juni, sommaren är igång och jobbet rullar på. Ska försöka hitta lite motivation nu för att sätta igång med mitt examensarbete. Sista uppgiften innan jag officielt är färdig med min KY utbildning, känner att det är viktigare att jobba med den just nu än de tre distanskurserna i Ellära som jag också läser.

... Nu tror jag att jag fick en släng av motivation så nu har jag inte tid med er längre...

// Mr T

Titeln säger allt!!!



// Mr T

Fantastiskt roligt!



// Mr T

en trött singels tankar...

som singel är nog söndagskvällar (nu är det visst måndag fast ändå söndag) veckans värsta kvällar. Tankarna snurrar och man vill inget hellre än att få krypa ner i soffan för att slöglo på någon halvkass film och kramas lite. Det är alldeles för längesen jag fick uppleva något sådant. Jag saknar det. Behöver det. Älskar det.

Har testat detta med nätdejting tidigare och även börjat lite smått igen. Men det känns inte helt rätt. Ungefär 90% av alla presentationer säger ungefär samma sak; lugn, trevlig, gillar hemmakvällar men även utgång, djur, tränar men ligger gärna på soffan... hur spännande låter de... men samtidigt kanske det är helt underbart...

Själv har jag tröttnat på att gå ut på krogen, iaf här i stan. Sitter gärna på en uteservering och tar några glas men sen får det vara bra. Om man nu skulle gå ut här i stan så höjer man ju medelåldern en hel del och känner sig som en gamal gubbe, trots att man bara är 26...

Jag är inte alltid den som tar första steget, visst händer det. Men jag uppskattar när en tjej visar sitt intresse först, vissa kanske skulle kalla det att jag är lite mesig, men så långt skulle jag inte dra det hela. Lite blyg i början kanske.

Än så länge har jag inte gett upp hoppet om kärleken, även om tron på den minskar drastiskt varje gång man blir bränd...

Tycket att det är hög tid att någon kommer och tar mig med storm!

// Mr T

Hela Sveriges dag!

Gillar tanken på att det är söndag fast måndag. Ja menar man hoppar ju faktiskt över en av veckans jobbigaste dagar, iaf ur arbetssynpunkt. Sen är ju nackdelen att man får två söndagar på raken, just söndagskvällar är ingen personlig favorit för tillfället, men mer om de lite senare.



Hoppas att alla har firat vår stora dag idag. Själv har nöjt nickat för mig själv varje gång jag passerat en flaggstång med en stor och härlig flagga på. Tycker att det är väldigt synd att den svenska flaggan har tappat så mycket respekt och värdighet pga alla med konstiga värderingar börjat använda flaggan på ett sätt som inte är okej, enligt mig iaf.

Hur som helst ett stort grattis till Sverige!

// Mr T

Hittade ett par bilder från festen!







// Mr T

om jag inte vill skriva rubrik...

här har det inte hänt mycket... beror till stor del av att jag haft fullt upp med jobb och flyttande. Men nu är jag äntligen tillbaka i hemstaden igen, riktigt skönt måste jag säga. Går nu bara och väntar på att få tillbaka min lägenhet så jag slipper bo hos mor och far... bara en månad kvar :)

Är inte helt på topp idag, var på en grym 30års skiva igår. Hur trevligt som helst och inte nog med att vi firade Malin, vi fick även veta att hon och Thimmy ska ha barn!!! Så kul!!! Det verkar som att det är någon form av babyboom i år. Känns som att alla skaffar barn nu. Fast gladast är jag nog att Richard och Sofie ska ha barn, för jag ska nämligen bli gudfar. Helt underbart!!!

Alla mina nära vänner har nu barn eller har barn på gång... bara jag kvar då, men det underlättar ju ganska mycket om man är två, så de lär nog dröja innan jag skaffar barn. Man känner sig nästan utanför...

Kommer inte göra många knop idag, tror till och med att jag kommer spendera hela dagen i sängen, för orken är helt borta...

// Mr T

RSS 2.0