I like it...

idag är det tröttmössa AB... men en riktigt bra kväll igår. Som vanligt när "Greven" har fest, massor med folk, var säkert 60 pers i hans lägenhet. Lite trångt men bra stämning. Lyckades tas oss före i kön till krogen sen. BT känner ju vakten och skrek ut över hela kön - Inge jag är kåt får jag komma in!!! Hahaha vakten vinkade in oss trots en hel del sura miner i kön.

Sjukt mycket folk där inne. Var inte kvar hela tiden tills dom stängde. Messade en del med tjejen som jag träffade för två veckor sen, hon ville att träffas så jag gick vidare till en annan krog där hon var. Kul att träffa henne igen. Gick hem till mig och hade en fortsatt trevlig natt. Klockan blev nästan fem innan vi somnade. Var ju inte piggast när jag vaknade men det var mysigt att vakna av att någon kramades med mig.

Blev en pizzalunch med BT och sen hjälpte vi E att flytta. 6 trötta bakfulla grabbar, ja ni kan tänka er hur de gick haha. Men de gick bra trots att vi blev lite övertrötta på slutet och skrattade så vi grinade till de mesta.

Nu har jag återigen tagit soffan i besittning och tänker bara göra en förflyttning till ikväll, och den kommer vara till sängen.

// Mr T

Lugn kväll...

Har en ganska lugn och skön fredagskväll. Gjorde tacos men jag måste komma ihåg till nästa gång att inte ha på så mycket jalapeños och feffironi... blev lite väl starkt, blev svettigt i pannan...

skänt att vara ledig imorgon men måste ändå gå upp tidigt, har upptaktsmöte att gå på. Sen blir den festligheter för hela slanten på kvällen. "Greven" fyller snart år och det ska såklart firas ordentligt!!!

Nu ska jag återgå till soffan med en öl och lite tortilla chips.

// Mr T

Den galna kvällen

Det var verkligen en galen kväll igår med R och våran tjejkompis C, galet roligt och trevligt.

Började bra med att bara jobba halvdag. Sen bar det iväg på en kväll full med skratt och drinkar. Var på Comedy Club. Tre bra komiker inledde kvällen för att sen avslutas med otroliga Thomas Järvheden. Märks att han varit i branschen länge. Roligaste jag har varit med om tror jag. Vi hängde kvar ett tag i baren för ett par drinkar till.

Drar vidare till nästa ställe för mera drinkar och lite dans. Kände mig nästa lite gammal när vi kom dit, men vi hade kul ändå. Dansade en stund med en söt tjej ett tag som sen kom fram och pratade lite med mig i baren. De visade sig att hon fyllde 18 just då när klockan slog över midnatt. Då kände jag mig verkligen gammal, hon fick ett grattis och lite mera dansande. Hade inte gissat att hon fyllde 18... 22 kändes mer rimligt.

C blev ganska full och tror att hon blev sur på R. För hon vägrade följa med när vi skulle åka hem. Hon fick för sig att hon skulle gå hem med den ena bartendern. Vår inbokade chaufför hade gått till sängs tidigt så det blev till att ta en taxi hem. Brukar kunna förhandla sig till fastpris därifrån och hem. Första chauffören ville ha 950:- jag bara skrattade åt honom... inte en chans att jag betalar 950 spänn för att åka de tre milen hem. Ringde till ett taxibolag som har gett oss bra pris tidigare. Deras fasta pris låg på 750:- men jag förhandlade ner priset till 600:- Så 300 per skalle får väl anses ok, det är ju inte så ofta man tar taxi därifrån. Men kan säga att den taxiresan hem var helt klart värt pengarna. Chauffören skrattade så mycket att jag trodde han skulle köra av vägen i snöovädret när jag och R satte igång och berätta om alla de tokigheter vi brukar göra eller säga.

// Mr T

små seg...

står på jobbet och känner mig lite små seg idag. Men det är det värt efter den grymma kvällen igår.

Har inte tid att berätta nu men de kommer någon gång ikväll...

Har ett litet tips också till er som gillar dance-musik. Lolliradio webbradio. Riktigt sköna mixar, ingen reklam och musik dygnet runt. Är en station från Rom, Italien som bara sänder på nätet. Stationen hittar ni HÄR.


// Mr T

hmm att man ens sett ut så där

sitter och fixar med bilderna till pappas 50års dag och hittar denna bild på pappa mig och lillebror. De måste vara taget 1990 skulle ja tro. Är nog ungefär 6 år på bilden. Haha kan inte sluta skratta när jag ser mig själv i den otroligt frisyren.

Har cenurerat bilden lite, är inte så säker på att pappa och bror vill vara med här på bild.



Riktigt skoj att gå igenom gamla bilder, många skratt får man...

// Mr T

hemlig...

jag har ångrat mig, tänker inte berätta om problemet (eller möjlighet) jag skrev om i förra inlägget. Det jag kan och tänker säga är att det kanske blir en investering snart. En investering modell större. Allt hänger på vad de olika erbjudanden landar på.

// Mr T

massmord...

Var nära att begå massmord på morgonen idag!!!

De började redan igår kväll, kände mig ganska trött så tänkte för en gångs skull gå till sängs tidigt. När klockan var straxt efter 23 låg jag nerbäddad mellan lakanen. Men inte gick det att somna, testade de mesta. Drack både mjölk och te. Läste lite, lyssnade på musik men inget hjälpte. Klockan blev nästan ett innan jag lyckades ta mig in i drömmarnas värld.

Vaknade till vid fyra tiden av att tidningsbudet kom med min morgontidning. INTE ok att låta så mycket så dags. Somnade om för att vakna vid halv sju tiden av ett skrikande barn i trapphuset. Vet inte vad som hände men hon ungen skrek för full hals. Drog täcket över huvudet och lyckades somna till igen bara för att vakna efter en halvtimme igen. Denna gång av plogbilarna som hade uppsamlingsplats för hela kvarterets snö utanför mitt sovrumsfönster. Låg vaken ett bra tag men lyckades slockna igen straxt innan åtta. Tio över åtta började min väckarklocka att ringa, snoozade i en timme innan jag kunde ta mig ur sängen som en zombie.

Var ju inte på mitt bästa morgon humör om man säger så...

De som stod på min dödslista denna morgon var som sagt:
Tidningsbudet
Grannungen
Plogbilarna (de var tre, plus två lastbilar)
Min väckarklocka


Som tur var blev fortsatte inte dagen med samma humör. Men nu har ett ett annat problem (eller möjlighet) upptagit all plats i skallen, men de berättar jag mer om senare. För nu ska jag försöka fixa till lite middag

// Mr T

skitmorgon...

har inte tid eller lust att utveckla detta påstående just nu... men dagen har inte börjat bra...

// Mr T

lönemåndag...

Dagen känns som att den har gått i 180... full fart, sålde riktigt mycket idag. Kul men som vanligt blev lunchen lite lidande... den var klar vid halv två... tio över två lyckades jag ta fyra tuggor ungefär. Halv fyra kastade jag resten och gick in på Lidl och köpte en paj som jag åt vid fyra tiden. Hmm lunchrast, vad är de???

Handlade på vägen hem, lagade mat. Riktigt smaskigt, fläskfile i sås och pasta. Gjorde matlådor, diskade, sorterade och vek tvätt. Betalade räkningar, inte de roligaste men ibland måste man göra de.

Vet fortfarande inte om eller hur länge jag har något jobb kvar. Tydligen så hänger allt hur stor vinst det blir nu i januari. Den siffran kommer avgöra om chefen tänker lägga ner butiken eller inte... känns inge vidare när man inte vet hur det kommer bli, de ställer till tankarna i skallen på mig...

Men nu ska jag skratta lite... Raw på femman nu!!

// Mr T

fotoprojekt

Nu kallar snart sängen på mig... ska bara försöka slita mig från datorn. Sitter och redigerar lite bilder. Håller på och fixar bilder som ska bli till ett album som pappa ska få när han fyller 50 senare i vår. Var nästan hela dagen hos mamma (pappa bortrest) och scannade in gamla foton, även dia-bilder och negativ. De fanns ju en liten baktanke med att vi köpte en grym scanner till pappa i julklapp. Mycket gamla bilder blev de och de väckte ju en hel del minnen, både bra och tyvärr dåliga minnen...

Ny arbetsvecka på ingång... är inte speciellt laddad inför den. Tur att det är halvdag på onsdag och att jag ska göra något kul på kvällen då. Ska på stand-up comedy. Självklart ska K följa med, vi har ju den traditionen hon och jag.

God natt alla snyggingar!!

// Mr T

...

de hade varit trevligt om man någon gång kunde få lite kärlek... gärna just nu, på en gång...

// Mr T

lördag

Blev en väldigt bra fredagskväll ute hos BT. Trevligt folk, god dryck. Ja en mycket bra kväll med andra ord. Naturligtvis så skickades det iväg sms både till höger och vänster... att jag aldrig lär mig...

Mår ju sådär idag, dels pga lite sömn, mycket dricka och allergin... men men ska ta och sova lite middag tror ja...

Ikväll blir det firande av lite födelsedagar hos mormor. Kommer bli trevligt, vi har väldigt bra kontakt i släkten så det är alltid trevligt. Tänkte försöka bli miljonär med R också, vi gjorde ett system på V-75 tillsammans. Så nu håller vi tummarna att hästarna springer som vi vill...

// Mr T

sentimental...



känner mig lite så där just nu... mycket tankar som snurrar i skallen... men kan ändå inte låta bli dessa låtar...









Ja ni förstår säkert...

// Mr T

manliga diskussioner

nyss hemkommen från R. Blev en kväll med många djupa samtal om både de ena och andra. Främst har vi pratat relationer eftersom det är inom de området som R har ganska stora problem just nu. Ni tjejer som inte tror att killar kan vara djupa eller prata känslor ni har fel. Sen att vi kanske blandar in mycket humor och ironi i våra samtal är en annan sak, men vi kan vi också.

Vi lyckades också hitta en låt som vi tyckte passade bra in i en av våra diskussioner, texten speglade ganska bra de vi pratade om. Ibland känns den så träffande... lyssna själva...



// Mr T

snart så...

Jag ser ljuset... står inte i tåg tunneln om det är de ni tror. Om ca 1,5 timme så tar jag helg. Helt underbart.
Kvällen kommer förmodligen att spenderas med R som behöver allt stöd han kan få nu när han mår som han mår. Och imorgon så blir det bar-häng ute hos BT... sen får vi se vad helgen tar med mig på för äventyr.

// Mr T

abstinens...

just nu, ja nu, just ikväll lider jag av ett extremt mysbehov... vill bara kramas med någon nu... får väl gå och dejta kudden i brist på annat...

// Mr T

fortfarande ovisst...

har inte haft tid att prata med chefen om hur det gick idag med revisorn. Har varit full fart i butiken idag plus att vi hade ett par ute jobb. Kommer vara likadant imorgon, sen är jag ju ledig fredag och lördag, hinner inte prata med honom förens på måndag...

// Mr T

God morgon...

skönt med sovmorgon, men samtidigt lite tråkigt... känns som att man bara går och väntar på att klockan ska slå jobb. Men har iaf fått undan disken och ätit en god frukost tillsammans med morgontidningen. Undrar hur de gick för chefen med revisorn... hmm... ja ja inte så mycket jag kan påverka...

Har dock två "jobb" jag ska innan min arbetsdag börjar, har några bekanta till släkten som har problem med teveapparater och ljudsystem som jag ska titta på och se om jag får fart på. Brukar ju alltid kunna bli en slant vid sidan om och de är aldrig fel. Ikväll blir jag bjuden på middag av en familj jag känner, ska koppla in en hemmabio till dom...

Bäst jag sätter lite fart nu...

PS har inte hört något om jobben jag sökt...

// Mr T

P3 GULD



Har just kollat på P3 guldgalan. Riktigt bra. Måste ge en liten eloge till dom som satte ljuset och gjort scenografin, riktigt snyggt gjort.

Timo Räisänen gjorde ett bra jobb som programledare, bra artist även om jag inte gillar hans musik direkt. Andra ljuspunkter under galan var ju alla snygga tjejer som dels uppträdde och även delade ut priser. Framför allt tre som jag tycker är lite snyggare... haha är man kille så är man.

Först har vi September som var där och delade ut pris, en liten gobit...

Sen har vi naturligtvis en av sveriges snyggaste sångerskor: Miss Li. Inte bara riktigt snygg hon gör bra musik och verkar vara en trevlig tjej.




Men snyggast av ALLA på hela galan var en helt underbar programledaren: Ametist. Hon gjorde ett riktigt bra jobb under Musikhjälpen i december. Helt klart sveriges snyggast programledare.




Tänker passa på att hylla grabbarna i Johnossi lite också, denna duo som gör bra musik och genomför spelningar på ett helt otroligt sätt. Blev riktigt förvånad när jag för första gången hörde dom att dom bara är två i bandet bra gjort, och ett bra uppträdande på galan.

Presentationen av årets låt var riktigt snyggt och bra gjort. Ralf Gyllenhammar och grabbarna i Mustasch med hjälp av Anette Olzon gjorde ett riktigt bra medley av de nominerade låtarna.

Lars Winnerbäck, ja vad ska man säga. En otrolig artist på skiva men kanske framför allt en artist som ska upplevas live. Nu är det ett tag sen jag såg honom (sommaren 2008) men helt klart en upplevelse. Två priser fick han ikväll och inte vilka två som helst utan de två tyngsta priserna: Årets artist och Guld micken. Stort grattis. Måste också tillägga att Lasse står för den klart snyggaste detaljen under kvällen. En liten detalj som många missar eller inte tycker är speciellt speciell. Nämligen uppradningen med plektrum han och bandet har på mic-stativen... Kan inte riktigt säga vad det är som gör att jag gillar de, men det är den där lilla detaljen.




Fanns dock ett par saker jag var mindre nöjd med och framför allt att Promoe inte vann årets hiphop/soul. Hans album Kråksången måste vara de bästa albumet som släppts under 2009. De flesta låtarna är riktigt bra och att dom nominerade Svennebanan till årets låt är ett mysterium för mig. Den är en av de svagare låtarna på skivan.
Mina personliga favoriter är helt klar: Dekadansen, Inflation och Mammas gata. Men som sagt, hela albumet håller en riktigt hög klass.

Synd att man inte var på plats, de hade varit en riktig upplevelse.

Så här gick de i alla kategorier:

Årets grupp:
Kent – Röd
Fibes, Oh Fibes – 1987
Ingenting – Tomhet, idel tomhet
Mando Diao – Give me fire
Takida – The darker instinct


Årets artist:
Lars Winnerbäck – Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen
Amanda Jenssen – Happyland
Jonathan Johansson – En hand i himlen
Markus Krunegård – Prinsen av peking
Miss Li – Dancing the whole way home

Årets nykomling:
Erik Hassle
Fever Ray
Lorentz & M. Sakarias
Maskinen
Miike Snow


Årets låt:
Mando Diao – Dance with somebody
Agnes – Release me
Erik Hassle – Hurtful
Markus Krunegård – Hela livet var ett disco
Promoe – Svennebanan


Guldmicken:
Lars Winnerbäck
Jenny Wilson
Miss Li
Promoe
Takida


Årets dans:
Fever Ray – Fever Ray
Adam Beyer – Samlad produktion
Axwell – Samlad produktion
Dada Life – Just do the dada
Samuel L Session – The man with the case

Årets hiphop/soul:
Stor – Nya Skolans Ledare
Lorentz & M. Sakarias – Vi mot världen
Mohammed Ali – Processen
Näääk – Näääk vem?
Promoe – Kråksången

Årets pop:
Deportees – Under the pavement – the beach
Fever Ray – Fever Ray
Fontän – Winterwhila
Miike Snow – Miike Snow
Taken By Trees – East of Eden

Årets rock/metal
Switch Opens – Switch Opens
Abramis Brama – Smakar söndag
Babian – Fullproppad, listtoppad, livrädd & uppstoppad
Gösta Berlings Saga – Detta har hänt
Satan Takes a Holiday – Satan takes a holiday

 

TACK P3 FÖR EN RIKTIGT BRA OCH UNDERHÅLLANDE GALA! och till Ametist för att du är så snygg!

// Mr T

 

(alla bilder är lånade från sr.se )


De närmar sig...

Imorgon kommer kanske domen... chefen ska träffa revisorn och stämma av alternativen för framtiden. Kommer han driva firman vidare så är inte mitt jobb i fara, lägger han ner blir jag utan jobb. Vågar inte spekulera i hur de kommer gå men visst är jag orolig. Har bestämt mig att jag inte ska läsa kursen som jag hade tänkt göra, känner att jag inte kommer kunna koncentrera mig på studier just nu. Tar tag i de vid ett senare tillfälle...

Tänker sätta mig nu en stund och söka lite nya jobb, även om firman blir kvar så är jag ju sugen på något nytt.

Har en liten nödplan om jag nu skulle bli arbetslös och inte lyckas skaffa något nytt jobb i rimlig tid så finns det en utbildning på heltid som jag är sugen att gå. Då blir de studentlägenhet och studielån i ett eller ett och ett halvt år... men roligast vore ju om man lyckades skaffa ett nytt roligt och utvecklande arbete och kanske få utbildning därifrån...

Nu sätter fart med letande så jag kan titta på P3 Guld galan senare

// Mr T

osäkert läge!!!

Just nu känns allt bara så där, går och oroar mig mycket just nu. Risken att jag blir utan jobb snart känns bara större och större. Kommer inte jobba så speciellt mycket den här veckan. Har en del innestående tid som chefen vill att jag ska ta ut. Visst kan jag göra de, även om det känns lite surt. Men de blir halvdagar på tisdag och onsdag. Helt ledig fredag och lördag, och halvdag nästa onsdag...

Skulle jag bli av med jobbet är det värsta ekonomin, som tur är är man ju med i akassan och har varit de länge så lite pengar kommer jag ju få. Men det är inte mycket. Blir väl att skaffa minder och billigare boende...


// Mr T


Sovmorgon...

Sov riktigt länge idag. Vaknade vid halv tolv ungefär, helt underbart att vakna utvilad, var länge sen jag kände mig riktigt utvilad.

Har just avnjutit en härlig söndagsfrukost i sällskap av skidåkning på tvn. Ska straxt göra mig i ordning för en långpromenad, synd att solen lyser med sin frånvaro men det är bara -2 ute idag. Går nog förbi mor och far en sväng också. Senefteriddagen/kvällen kommer tyvärr bestå utav tråkiga men nödvändiga aktiviteter, tvättstugan är bokad, måste verkligen tvätta om jag inte vill gå naken nästa vecka. Måste även ta och dansa runt lite med snabeldraken...

Tänker för en gångs skull köpa lite lösgodis till kvällen, blev sjukt sugen på de igår men hade inget hemma. De är väldigt sällan jag brukar köpa godis så ikväll tänker jag unna mig de. Blir ett bra sällskap till Johan Falk filmen ikväll...

Hoppas att ni alla får en skön söndag, de tänkte jag ha...

// Mr T

oplanerad, spontan, planerad, sprucken plan...

Ja rubriken beskriver hur kvällsaktiviteterna sett ut igår kväll och ikväll...

Men vi ska väl ta de i rätt ordning...

Fredagskvällen såg länge ut att bli en lugnt kväll utan något som helst inplanerat... men sen fick jag ett trevligt besked från chefen att jag skulle få en ledig lördag :) och straxt därefter hörde R av sig och tyckte att vi skulle ta några öl hos honom. Blev inte bara några utan ganska många. C gjorde oss sällskap också, riktigt trevlig kväll. Jag och C tog en taxi ner till stan, stackars R som skulle upp och jobba fick stanna hemma. Första stället vi gick till var dött, kanske 10 pers där... surt bara att dom tog inträde. Var inte kvar så länge, en öl ungefär...

Betydligt mer folk och mycket trevligare på nästa ställe... slutade med att jag följde med ett par tjejer på efterfest, ena tjejen hade spanat en hel del på mig under kvällen, och jag kan ju säga att hon fångade mitt intresse... När vi satt där på efterfesten och drack vin så sa hon plötsligt: Nu ska vi gå hem till dig... jaha, var bara att göra som hon sa då... tänker inte gå in på detaljer men vi kan väl säga som så att jag har hämnats lite på grannen...

Var inte den piggare människan på jorden när jag slog upp ögonen idag... men har trots en släng av bakfyllan fått en hel del gjort idag, tagit tag i vissa hushållssysslor, ska dock fortsätta med de imorgon...

Nu i kväll blir det lugnt, skulle ha blivit öldrickande med R idag också men han var tvungen att ställa in. Hade hänt en del saker idag som han var tvungen att ta hand om. Hoppas att det löser sig bra för honom...

Tänker bädda ner mig i soffan nu och slö titta lite på tv... Senaste Rocky filmen går ju på fyran nu...

// Mr T

sömntimmar på minus igen...

känner mig som en zombie i dag. Just kommit ner till jobbet och väntar på att kaffebryggaren ska puttra klart...

blev inte så mycket sömn inatt... började med att grannarna höll mig vaken en bra stund, har insett att huset är mer lyhört än vad jag tidigare trott. Lyckades somna en liten stund för att bli väckt av en bil som var ute och buskörde i kvarteret... vaknade en gång till av okänd anledning, vaknade av tidningsbudet... och till sist av väckarklockan som jag dock snozade ett tag innan jag gick upp.

Men trots zombie-status och trötthet så kommer jag inte låta de påverka mig idag... för det är ju fredag... även fast det är arbetsdag imorgon också och att jag förmodligen inte kommer göra något speciellt ikväll så är jag ändå glad... fredagar får mig alltid på bra humör, kunderna brukar vara trevligare i butiken osv...

Nu luktar det färskt kaffe här på kontoret...

Hoppas att alla får en underbar fredag!!!

// Mr T

orkeslös...

motivationen att göra någon som helst mer nytta idag är som helt bortblåst. Det fanns en plan i mitt huvud som innehöll: matlagning, diskning och städning modell större... men mina planer har ju en viss förmåga att spricka, så även idag. Kom hem lagade visserligen mat men sen försvann ALL motivation. Orkar inte göra något mer idag. Blir nog att bädda ner mig i soffan och glo på någon film.

Känner mig lite nere också pga flera saker men kanske framför allt för att jag är inte säker på att jag får behålla mitt jobb. Butiken går ju inte så där jätte lysande, nästa vecka ska vi ha ett möte med revisorn... sen får vi se om vi ska lägga ner eller hur det blir... De tar på krafterna att inte veta vad som händer...

Saknar sommaren och värmen också, inte för att jag ogillar vintern, tycker om vinter. Men de vore skönt att kunna ligga på stranden igen.


Bild från sommaren 2008 på Öland

// Mr T

gnällig idag...

I butiken som jag jobbar i är vi ganska flexibla när det gäller arbetstiden. Vi har ingen stämpelklocka, och vi tar raster/pauser när tillfälle ges. Tycker att detta är både bra och dåligt.

På den bra sidan har vi att skulle jag behöva göra något ärende, t.ex. gå till frisör/bank/doktor osv kan jag göra de under arbetstid, behöver inte ta ledigt eller får inte mindre lön. Ganska bra tycker jag.

Men på den dåliga sidan finns problemet med lunch. Man vet aldrig när eller om man kan ta lunch. Igår blev de lunch 16:20 och när jag väl började äta så var jag tvungen att gå ut i butiken igen efter tre tuggor, när jag betat av kön och skulle fortsätta så var maten kall. Det är inte ofta som jag får tid att sitta och äta lunch utav avbrott. Mina lunchpauser blir väl i snitt ca 7-8 minuter långa...

Usch va jag gnäller, men ibland måste man få göra de...

//Mr T

jag erkänner...

Ni kanske minns inlägget jag gjorde häromdagen, att jag gjorde samma misstag flera gånger. Tänkte ge en lite förklaring kring de hela. Som ni kanske har listat ut så handlar det om en tjej...

En tjej som jag träffat ett par gånger. Första gången träffades vi på krogen, sen blev det en filmkväll hemma hos mig. Efter den kvällen kände jag följande: hon är en trevlig och rolig tjej men ingen jag skulle falla för eller få känslor. Jag skulle dock kunna tänka mig att umgås med henne som vän. Vi träffas igen, eller rättare sagt, hon kommer hit sent en kväll efter att jag varit ute och festat. Vi sover, inget mer. Blir en filmkväll igen, med massa kramar och pussar i soffan... här börjar jag fundera vad jag sysslar med...

Blir ytterligare en filkväll, hennes förslag, märks ganska tydligt att hon tycker om mig. Den här filmkvällen slutar med att hon blir kvar över natten. Mysig natt med mycket gos, kramar och pussar. Vi hade inte sex men det var inte långt ifrån.

Blir irriterad på mig själv att jag håller på så här. Märker att hon har någon form av känslor för mig, eftersom hon vill fortsätta träffas. Felet jag gör är att jag fortsätter att träffa henne, trots att jag VET att detta bara förstärker hennes känslor men jag har inga känslor. Jag styrs av mitt behov av närhet, mys och kramar trots att jag inte borde. Allt jag lyckas skapa är falska förhoppningar.

Är bara glad att det inte har gått så långt att vi har haft sex än, då skulle allt vara tre gånger värre....

Jag MÅSTE skärpa mig, kan inte fortsätta så här, jag är inte ett svin... tror jag i alla fall...

// Mr T

Bio

Nyss kommit hem från biografen. Varit och sett Sherlock Holmes. Riktigt bra film, den får 8 av 10 filmrullar.
Jag hade inga speciella förväntningar på filmen, hade inte hört något om filmen innan. Den hade bra skådespeleri, bra handling. En bra film helt enkelt!!!

Gå och se

// Mr T

varför...

att jag aldrig lär mig, gör samma misstag varje (nästan) gång. Jag borde inte, ska inte göra så här...

Bara att försöka göra de bästa av situationen, trots att någon kommer bli sårad...

Blir så irriterad på mig själv...

// Mr T


fördomar

Jag är en person som inte brukar ha så mycket fördomar om andra personer, jag vill helst skapa mig en egen uppfattning om personen. Men igår när jag var ute så visade det sig att jag hade rätt. De hela handlar om en tjej som var på krogen jag besökte. Hon såg ut att vara ca 20 år, hade tokblonderat sitt hår, måste nyligen gjort en förstoring av läpparna och jag är nästan säker på att hennes bröst var opererade.  Kanske är många som skulle säga att hon ser bra ut men jag håller inte med om de. Den fördom som ploppade upp i huvudet var direkt, fjortis, bimbo, inte från stan, dryg osv. Tänkte inte mer på henne då förens jag står går ut för att min vän ville röka.

Då står den här tjejen och pratar i telefonen. Typisk stockholmsdialekt:
assåå, lilla gumman du sett oss asså. Vi asså visade bönderna här hur man buggar assåå. Vi buggade sönder dom assåå. Åå så spelar dom typ sån här dålig musik asssåå. Assåå vi buggade asså på krogen...

Jag kunde inte hålla mig för skratt. Nästan tragiskt. Såg henne där inne sen, med sitt sällskap. En tjej som såg helt "vanlig" ut, om det nu går, samt en kille med "stekar" stilen.

Skulle inte förvåna mig om hon har en välbesökt blogg heller, inget illa menat mot bloggare, men vissa är bra skrattretande

// Mr T

Annorlunda kväll igår...

kan man minst säga att det blev. Här kommer en sammanfattning:

Efter att julen var bortstädad och maten uppäten klädda jag mig för en mindre polarexpedition, var ungefär -21 grader kallt. Blev en promenad hem till mor och far för att hämta bilen som jag skulle låna. Väl bakom ratten så styrde jag mot grannstaden för ett besök hos J & A. Ganska längesedan jag träffade dom, blir ju inte så ofta sen dom flyttade trots att det bara är 3 mil bort. Lyckades med bedriften att ha ner en kaffekopp i golvet, sorry... Efter ett par trevliga timmar så tackade jag för mig och började rulla hemåt igen. Tycker att det är ganska skönt att köra bil man får tid att tänka och det är ganska rofyllt. Stereon på med HÖG volym och kvällens radiostation blev Rock Klassiker. Tog omvägar hem, bara körde och körde.

När jag nästan var hemma fick jag ett oväntat telefonsamtal. Det var S som ringde, hon var tidigare tillsammans med min vän R. Blev förvånad att hon ringde till mig, men hon tyckte att jag skulle följa med ut på krogen. Hon och någon tjejkompis skull ut. Hade ju tänkt att jag skulle hem och kolla någon film eller så. Men jag gjorde något som jag inte har gjort på väldigt många år. Jag gick på krogen NYKTER, och de var ju en upplevelse. Var inte så jätte mycket folk ute men en hel del man kände igen och några vänner. En tjej, vars familj jag känner, försökte dra med mig upp på dansgolvet, hon drog och slet i mig så att min skjorta gick sönder. Min favoritskjorta dessutom, och relativt ny. Inte glad på henne, dessutom var hon så jäkla full också... får se om jag kan få henne att betala den, men jag är tveksam till om hon minns något från kvällen.

S kompis A kom fram till mig och undrade om jag kom ihåg sist vi träffades... började verkligen gå igenom reptilhjärnan men lyckades inte komma ihåg... Känner ju igen henne från någonstans men kunde inte komma på vart. Hon upplyste mig om en händelse som ligger ungefär 8-9 år tillbaka i tiden. Då trillade polletten ner... Efter en fest så satt hon och jag på en brygga nere vid sjön i flera timmar och kramades och pratade. Blev en promenad hem till henne och hångel i soffan och jag gick hem klockan sju på morgonen... Jag hade aldrig kommit på att de var hon som var tjejen den kvällen om hon inte sagt något...

Dansade en lite stund med A, sen körde jag hem henne. Hade hon inte haft sambo och barn som väntade på henne hemma så hade jag nog flörtat lite mer med henne och kanske följt med henne hem. Det såg ut som att hon tänkte ungefär samma sak. Hon var på väg att kyssa mig flera gången men ångrade sig i sista sekund hela tiden.

Åkte sen tillbaka till krogen och hämtade upp S och såg till att hon kom hem.

Blev ett väldigt långt inlägg detta, ber om ursäkt för de...

Brukar ni gå ut på krogen nyktra???

// Mr T

hej då, hej då.... hej då NU

Nej det är inte jag som ska försvinna, så lätt blir ni inte av med mig. Jag har sagt hejdå till julen för den här gången, nu har alla julsakerna, de få jag har, flyttat ner i källaren igen. Skönt att få de gjort...

Kvällens planer är fortfarande suddiga, vet inte riktigt vad jag vill göra, får se vad det blir.

// Mr T

Dagens fem I-landsproblem

1. Sveriges snyggaste programledare, Jessica Almenäs, såg gravid ut i Lets dance premiären
2. Arbetsdag imorgon
3. Sova ensam
4. Folk som inte svarar på SMS
5. Vinet är snart slut


// Mr T

är det ok...

halv lugn dag på jobbet, ett par leveranser, skönt att slippa butiken ett tag.

Kvällen då. Matlagning som blev hur lyckad som helst. Gjorde fläskfile i senapssås som jag serverade med potatis och grönsaker(paprika, rödlök och morötter). Till detta serverades vinet "Trio" ett chilenskt rödvin som har blivit min nya favorit. 84kr på bolaget. Är bara ett fel med kvällen, är det verkligen ok att göra denna middag, utsökt god, till sig själv!!!!

Visst ska man skämma bort sig själv ibland men är det verkligen ok att göra så här???

Vad tycker ni???

// Mr T

P3 Guld

Ganska rolig version av tråkig låt



Va tycker ni???

// Mr T

så där

Nu har jag fått lite nytta gjord. Disken och matlådorna är färdigt. Har registrerat mig på kursen jag ska läsa. Började även att kolla lite efter studentlitteratur men känner att det inte är någon brådska med det än.

Sökte även två nya jobb ikväll. Ett som jag hoppas att jag ska få och ett som känns så där. Behöver en förändring i mitt liv och skulle gärna se att den kommer fort. Nu ska man ju inte ta ut något i förskott men om allt går som jag hoppas så kommer jag bli stockholmsbo i vår. Håller tummarna!!!

Men om någon där ute har ett ledigt jobb att tipsa mig om så är det bara att höra av sig, kan klara de mesta eftersom jag är ganska lättlärd haha

Nu blir det att krypa ner i soffan en stund, en kopp te och ett par dajm som sällskap

//Mr T

lite mindre förvirrad...

så där ja. Maten är lagad och uppäten. Nu väntar disken och matlådor. Sen kommer jag till kvällens uppgifter. Har hunnit fundera ganska mycket idag (lugnt på jobbet) och har flera ideér som måste kollas upp. Är dom genomförbara, är dom realistiska, vågar jag, borde jag... osv...

Ni får veta mer om det senare!!!

förvirrad...

är väl de minsta jag känner mig nu!!!

Alla möjliga tankar snurrar i skallen, allt från jobb och studier till känslor och livet i allmänhet... blir nästan galen. Har ingen fokus alls idag...

Måste ta tag i den här nu, innan alla funderingar börjar få mig att må riktigt dåligt. Ska iaf försöka koncentrera mig på jobbet nu, inte de lättaste men måste...

// Mr T

söndagsångest på en onsdag...

ja så är det... är inte riktigt nöjd med att det är arbete imorgon. Skulle väldigt gärna byta jobb nu...

dagen har varit helt ok, umgåtts med lite trevligt folk, försökt hitta vinterkängor utan framgång, inte lätt de där!!

Snart dags för sängen med förhoppning om att inte vara zombie imorgon.

helg igen

ja nu har jag tagit helg igen. Ganska skönt att gå hem tidigare så här på en tisdag och vara ledig imorgon!!!

Kvällen känns så där härligt oplanerad, eller ja, först är det middag hos farmor men sen är det oplanerat. Kan bli en sväng ner till krogen, en vän som är DJ där ikväll. Eller så blir det en kväll med flera vänner och lite god dricka, eller helt enkelt en kväll i soffan, själv eller med sällskap. Håller alla dörrar öppna för kvällen.

Så om någon har ett förslag så hör bara av er!!!

// Mr T

back on track!!!

eller vad man nu ska kalla de hela när arbetet är i full gång efter ledigheter... visserligen väntar en ledig onsdag men ändå. Var riktigt trött när klockan ringde imorse... trots att jag sov ca 8 timmar inatt. Men arbetsdagen flöt på bra och när slutade gick jag in i rollen som den "huslige" handlade, lagade mat, diskade, gjorde matlådor, tvättade och skurade badkaret.

Så nu tänker jag med gott samvete inta ryggläge i soffan en stund och bara varva ner innan det är dags för ett besök i drömmarnas land

// Mr T

värdelösa söndagar...

tycker faktiskt att söndagar är ganska värdelösa, ja inte alltid men ganska ofta. Just den här söndagen har varit blandad. Helt ok fram till eftermiddagen. Efter att tagit hand om disk, bokat tvätttid och lite annat fixande här hemma så fastnade jag i soffan. Ingen ork att göra något men samtidigt är jag så himla uttråkad, hittade ingen film i hyllan som jag kände för att se just nu. Bara skräp på tv. Tur då att det finns msn... har blivit en hel del samtal med både vänner och även med en främling. Alltid kul att prata med folk man inte känner, kan ju leda till blivande bekantskap!!!

Nu sitter jag och tittar på en bra film på TV 4+ Ondskan är det som sänds. Riktigt bra film men väldigt hemsk, nästan skrämmande att det gick till så där förr. Passar på att skriva detta inlägg i reklampauserna.

Nej söndagar vore betydligt bättre i trevlig sällskap... just såna dagar som denna som får en att önska, lite extra iaf, att man inte var singel.

// Mr T

önskningar, inte löften...

Skrev i ett tidigare inlägg att jag inte lämnar några nyårslöften, utan satsar på önskningar istället. Då skrev jag om att en önskning var att få uppleva kärleken igen. Hoppas verkligen att det blir så. Har ju ett par önskningar till tex:

Att jag blir mer ekonomisk av mig
Vill kunna spara lite pengar varje månad, för att resa eller liknande. För att kunna göra de så är det vissa saker som måste ändras i mitt liv. Krogkvällarna måste bli färre och billigare, måste bli bättre på att laga mat hemma och sluta köpa färdig/skräpmat.

Skaffa nytt jobb
Vill byta bransch, men inte släppa butiksarbetet. Älskar den sociala biten i att jobba i en butik.

Skaffa ny lägenhet
Gärna i en annan stad, har allt för många minnen i den här lägenheten. De bästa vore att jag får ett jobb i en annan stad, då måste jag ju flytta.

Komma igång med träningen igen
Har varit riktigt dålig med träningen den senaste tiden, tappade lusten och motivationen totalt.

Sen är de ju kärleken också
Är less på krogragg och liknande, vill träffa någon som får mig att må bra och trivas. Någon som uppskattar mig och tycker om mig.


Mina önskningar liknar ganska mycket nyårslöften men fördelen med att bara göra önskningar är ju att skulle det inte bli så, så har man ju inte brutit något löfte...

// Mr T

Söndagsångest...

ja nu börjar den komma krypandes... arbetsdag imorgon igen. Måste säga att jag är inte speciellt taggad inför den... Är dessutom lite orolig att jag inte kommer ha något jobb snart, det finns en risk att chefen kommer lägga ner firman... Men men bara att hålla tummarna att det inte blir så. Har ju visserligen tittat efter nya jobb ett tag nu, då jag är lite sugen på att byta branch...

Har varit en ganska lugn dag idag... bakismat med BT och M och sen fika med A och J. Ja som ni förstår blev de utgång igår också... men inte något fylleslag... jag och BT satt nere hos C och I, drack lite och bara tog de lugnt, men sen blev BT sugen på att göra ett krogbesök. Inte så mycket folk ute, men kul folk... Kvällens bästa var ändå promenaden från krogen... haha sjukt rolig...

Nu ska jag vara lite huslig

// Mr T

spontan shopping...

Blev lite shopping idag, trots att jag bara skulle följa med R, var ju han som handlade... men det går ju inte att gå igenom IKEA utan att kommer ut med lite av varje. Blev ny taklampa till hallen, ljus, ljusfat, salladsskål, grytunderlägg och lite nya sängkläder. till en kostnad av ca 1000 pistoler. Kan tilläggas att vi var inte ensamma där... fy faan va folk...

Ligger i soffan och funderar på vad jag ska göra ikväll... ligga kvar här eller nå annat... hmm. Får ringa runt lite och kolla läget...

// Mr T

Nytt år - Nya tag!!!

Tack alla som gjorde nyårsnatten till en helt underbar tillställning.

Kvällen i korthet:

Middag hos BT, 14 personer. Toast skagen till förrätt, bacon-lindad fläskfilé, kyckling och potatisgratäng.

Tipspromenad inomhus, snöade lite väl mycket just då. Jag som fixade den, ganska knäppa frågor men sjukt roligt att höra hur lagen resonerade.

Mera tävlingar, frågesport, som dock fick avbrytas då tolvslaget närmade sig.

Fyrverkerier, skålande i champagne och mousserande vin. Halka, kramar och pussar.

Barhäng i BT´s källarbar, utvecklades sedan till kalsong-bar.

Riktig tur vid beställning av taxi. smsar med LG under taxiresan.

Kommer hem och LG kommer över, sängen nästan direkt. Skönt att få somna kramandes.

En helt underbar kväll/natt.


Dagen idag, den första på nya året är bakisdagen nummer 1. Alla kategorier. Vaknade till en sväng vi nio, huvudvärk och utan LG i sängen, hon hade gått redan vid åtta. Drar ner persiennerna och somnar om vaknar först efter tolv!!! Bakispizza med A på stan, sen ut till BT igen med K för skönt soffhäng i ett par timmar. Kommer hem, alla kanaler i tv borta... hmm så tror att det blir film för min del ikväll, vet dock inte vad jag vill se. Kanske en öl till filmen för att sen sova... synd att LG är upptagen ikväll och ska åka bort över helgen...


Imorgon blir det shopping med R, vet dock inte vart men han behövde inhandla lite till sitt hus, lampor och annat krams....


// Mr T

RSS 2.0