Operation spara pengar.

Nu ska det sparas kulor... för i maj bär det av till Cypern och Ayia Fucking Napa!!!

Fick sms från pappa igår kväll att nu är det bokat. Blir en resa med familjen för att fira att pappa fyller 50 och han bjuder på resan!!!! så det är bara fickpengar som ska sparas nu.

Tror att jag och lillebror kommer kunna röja en hel del även fast vi åker med mamma och pappa.

Nu har det blivit tre inlägg efter varandra, bra jobbat för att vara mig, men kände inte att skriva allt i ett enda inlägg.
Snart dags för sängen ska bara se om det finns något intressant på tv först. Ska bli sjukt skönt att krypa ner i en renbäddad säng, synd bara att U inte är här ikväll...

// Mr T

14/2 aka alla hjärtans dag...

Är inte speciellt förtjust i den här dagen. Inget jag "firar" direkt men fick faktiskt en ask med gelehjärtan av mamma idag, som jag nu ska ställa undan i ett skåp innan jag trycker i mig hela... Greven hade en liten tacco bjudning ikväll som jag var på. Ganska trevligt, lite mat med trevliga vänner och bekanta, men inte så speciellt romantisk som allt ska vara den här dagen. Men helt klart trevligare.

// Mr T

Ytterligare en helg till handlingarna

Har varit en ganska bra helg, igen. Brukar vara de nu för tiden. Fredagen blev väldigt lugn och sansad. U kom hit sen åkte vi och hämtade BT och körde hem honom. Han var så full som bara han kan vara hehe. Lördagen spenderades med min gode vän J och en flaska Stroh Rom... 80% dessutom. Blev en riktigt trevlig kväll ända tills vi kom ut på krogen. Det första som möter mig när vi kommer in är ett spöke från förr... var inte beredd på att träffa på henne igen. Hon flyttade ju utomlands i somras. Det hade ju faktiskt varit trevligt om hon hade talat om för mig att hon skulle komma hem och hälsa på, efter allt det vi hade innan hon åkte... Kanske berodde på att hon hade sin pojkvän med sig hit. Vi brukar ju faktiskt prata med varandra över nätet lite då och då. Så jag gick omkring och var förbannad resten av kvällen. Är faktiskt fortfarande lite irriterad.

// Mr T

update

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och skrev. Kan säga att det har varit fullt upp på sistone. Har fortfarande inte kommit någon vart med mina eventuella investeringar. Väntar fortfarande på att prislappen ska komma, hoppas att det blir nästa vecka. Sen väntar möten med banker osv osv... om jag fortfarande är intresserad då.

Har träffat U ett par gånger till... känns bra varje gång vi ses. Kanske kan bli något bra av de här!!!

Ha de så bra till nästa gång!!

// Mr T

Laddar för kvällen...

Hade en riktigt bra fredagskväll. Film med trevligt sällskap. Tack U.

Men nu laddar jag för kvällen som ska spenderas i Stockholm, eller ja en bit utanför men ändå Upplands Väsby närmare bestämmt. Vet inte om det blir utgång eller bara hemmafest. Är lite sugen på utgång´, sjukt länge sedan jag var ute i storstan. Får se hur det blir.

// Mr T

priotitering

Just nu måste jag göra prioriteringar i mitt liv och min vardag... bloggen hamnar ganska långt ner i min lista just nu. Kommer därför inte blogga så ofta längre, tänker inte sluta helt men men ni fattar...

// Mr T

stressigt... men glad ändå!!!

Full fart på jobbet idag, inte så jätte mycket kunder men mycket installationer och leveranser. Skönt när det händer något även om det blir lite stressigt ibland.

Men har en ganska bra känsla i kroppen så jag låter inte stressen bita på mig. Kan inte påstå att det är kärlek jag känner men lite förtjust är jag allt.

// Mr T

Uttråkad...

Står på jobbet och tråkar, händer inte mycket idag inte... chefen är ute och åker, lite leveranser och ärenden. Så jag får snällt stå här själv i butiken och tråka. Har redan gjort alla vanliga sysslor och liknande. Känns onödigt att bara stå här och inte göra någonting. Skulle hellre gå hemma och dona lite idag. Inte så speciellt kul de heller men då gör man iaf någon nytta...

// Mr T

RSS 2.0