Lång dag.

Sov riktigt bra i natt. Var lite tveksam till de när jag gick och la mig, ny stad, ny säng, nya ljud och dofter, men sov otroligt gott. Vaknade i hyffsad tid. Utforskade staden via buss till en början innan jag satte igång jakten efter en ny cykel. De var inte de lättaste att hitta en lämplig cykel till ett lämpligt pris, visserligen betalar mor och far den men vill verkligen inte ha någon dyr cykel. Hittade tillslut en på Coop Forum av alla ställen. Dessutom hade dem en kampanj på utvalda cyklar till halva priset!!!! Kostade bara 1497,50:- tycker jag är riktigt bra, la till 300:- för att få den monterad. Hade kunnat gjort de själv om det inte varit så att paketet var så stort att jag inte kunde få hem de från butiken. Skulle ha hämtat den på onsdag men dem ringde redan vid 18 tiden och sa att den var färdig. Två bussar senare var jag där och hämtade den. På vägen hem hittade jag en lämplig cykelväg att ta till skolan om dagarna.

I morgon är det skolstart, är inte så speciellt nervös trots att det var längesedan man gick i skolan sist. Tror att det kommer bli bra, hoppas bara utbildningen lever upp till de förväntningar jag har.

Har hunnit träffa alla boende här i "rosa villan" nu. Vi är fyra killar och en tjej som delar på huset, baserat med de lilla jag pratat med dem så verkar det vara helt okey personer. Återigen tror jag att det kommer bli riktigt bra de här.

Tänkte bjuda på lite bilder på huset och mitt rum som var betydligt bättre och större än vad jag hade förväntat mig. Sen blir det nog sängen känner mig ganska seg i skallen och kroppen efter att ha letat cykel hela dagen...


"rosa villan"


"kontoret"


"Lagom mycket förvaring" notera idolbilden jag fick på Kajsa som avskedspresent innan jag flyttade. Hon ville inte att jag skulle glömma bort henne. Bästaste Kajsa, min absolut bästa tjejkompis!


"verkstaden" tveksam till om den kommer användas som verkstad så mycket då huset är ganska lyhört...

Sov så gott...

// Mr T

Kommit till rätta...

Då var man på plats i "rosa villan" fått mitt rum och packat upp. Tror att det kan bli bra de här. Har inte träffat alla de som bor här än men det verkar inte vara några jubelidioter iaf...

Men lite sorg är det i mitt hjärta just nu. Min cykel som fick den stora äran att följa med mig hit ner sa upp sig efter 200 meter när jag skulle ta en sväng för att lära mig hitta i närområdet. Så imorgon blir det att ge sig ut för att köpa en ny cykel. Pratade med pappa om de och han nämnde att dom hade planerat att ge mig en ny cykel i födelsedagspresent. Så nu kommer jag få min present i förskott, fyller ju inte förens i oktober. Få se vad det blir för någon variant.

Ni ska få se lite bilder sen :)

// Mr T

skumt...

Full jävla fart hela dagen... blev jag klar med de jag skulle då... nej. Men i morgon är det nya friska tag. Hade inte pappa hjälpt mig när han slutade jobba hade jag legat ännu mer efter min tidsplan än vad jag gör. Imorgon kommer jag få hjälp av Richard som tur är och mot eftermiddagen så bör vi vara igång med städningen.

Så nu ligger jag här i sängen i mitt gamla pojkrum hemma hos mor och far... känns lite skumt faktiskt, de är ju iaf lite mer än sex år sedan jag flyttade ut härifrån... men de kommer nog gå bra, är ju bara för ett par dagar nu så, och när jag kommer hem och hälsar på.

Glömde såklart laddaren till datorn i lägenheten så nu måste jag sluta innan batteriet dör

God natt

// Mr T

packa, packa, packa

Packandet går sakta men säkert framåt... har en deadline, imorgon kväll SKA allt vara packat så jag kan börja köra saker på onsdag. Så från onsdag kommer jag bo hemma hos mor och far fram tills söndag när jag sticket. Onsdagkväll SKA det vara tomt i lägenheten, för på torsdag SKA det städas. Städningen SKA vara klar senast på fredag eftermiddag.

Så ser planen ut, hoppas bara att den håller...

Men nu blir det inte mer ikväll, ska slappa i soffan och se sista avsnittet av Band of Brothers. Bästa serien, går att se flera gånger tror det är fjärde eller femte gången jag tittar igenom den nu.

Ha de gött

// Mr T

sug...

Vilken sabla röra det är hemma hos mig just nu. Gillar de inte, men vad ska man göra, får stå ut ett par dagar till... Lillebror som flyttade hemifrån för tre veckor sedan var här och hämtade lite saker tidigare ikväll. Skönt att slippa några saker iaf. Dessutom kommer mamma och pappa ta mitt köksbord med stolar, sängen och ena nattduksbordet. Resten ska jag försöka pressa in på vinden hos farmor och farfar, tur att de mesta jag har är från ikea så allt går ju faktiskt att göra "platt" igen. Min stora fula hörnsoffa kommer åka till tippen, den har gjort sitt nu. Ska bli så skönt att slippa åbäket...

Har varit en och kollat på bilen ikväll också, han blev väl inte direkt jätte förtjust men skulle fundera... förmodligen ser jag inte honom något mer...

Satt och kollade igenom lite bilder från tidigare övningar och fasiken va sugen jag blev på att ge mig ut i skogen igen. Lite synd nu med flytten är att jag inte kommer kunna vara med på så mycket de närmaste året. Ska iaf försöka vara med på den stora fyra dygns övningen i höst, måste vara med där för att uppfylla mitt kontrakt. Kanske tar kontakt med någon pluton nere i Kalmar för att kanske kunna öva lite med dom när jag är där.

Bjuder på en paus bild från en marsch förra året, ser inte så glad ut, men men de bjuder ja på



Bara skräp på tv och inte tillräckligt trött för sängen... taskigt läge va... kanske blir en film eller så...

// Mr T


saker överallt...

Man fattar inte hur mycket saker man har innan man börjar röja och plocka med allt. Fy faan säger jag bara... Har iaf lyckats få ihop några kartonger men än återstår mycket.
Beställt adressändring idag också så posten kommer dit den ska. Gillar min nya adress lite: Solvägen... kommer bli kalas de där.
Nu lite lunch sen iväg och jobba ett par timmar
// Mr T

Klart

Äntligen är det klart med lägenheten. Vi skrev kontraktet igår, så nu är alla stora hinder för mina studer borta. Så skönt, och nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar. Galet kort tid. Tur att det inte är så mycket arbete inbokat så jag kommer hinna...

De värsta är bara hur man ska hinna med att umgås med alla som vill umgås innan jag sticker, men men de löser sig.


Skulle ha fått sällskap i filmsoffan ikväll men hon var alldeles för sliten efter gårdagen... trist. Uteblivet soffmys... får väl ta ett filmmaraton eller liknande själv då...

// Mr T

bio

just hemkommen från bion. Var å såg Inception, vilken jäkla bra rulle. Märktes knappt att den var ca två och en halv timme. Helt klart värd att se fler gånger. Den får 8,5 starka biodukar av 10!!!

Hon har fortfarande inte hört av sig så snart skiter jag i henne och hyr ut lägenheten till någon annan. Så de så...

// Mr T

trött...

nu ger jag upp denna dag, hon har fortfarande inte hört av sig... less man blir
// Mr T

hur svårt ska de va...

sitter och väntar på hon som skulle kolla min lägenhet idag. Skickade ett mess till henne igår kväll för att kolla när hon tänkte komma och fick inget svar. Vi hade ju bestämt att hon skulle komma någon gång idag. Drog nyss iväg ett nytt mess eftersom hon inte hört av sig. Inte fått något svar nu heller... mycket märkligt eftersom hon var så angelägen om att få hyra den. Har hon inte hört av sig senast imorgon eftermiddag så får jag försöka hyra ut den till någon annan...

// Mr T

nya upplevelser...

i lördagskväll var jag med om något som jag verkligen inte hade väntat mig... vet inte riktigt vad jag tycker om de hela, var en ganska annorlunda upplevelse med tanke på vem det var som gjorde de hela... Jag ska sluta tala i tungor och ta det från början...

Jag har tidigare berättat om (tror jag) tjejen som jag hade ett KK förhållande med, J. Hon som ville ha lite mer än bara den typen av förhållande, hon har tidigare i livet jobbat som fotomodell och strippa, eller dansare som dom kallar sig själva. Hur som helst så har vi lite kontakt fortfarande, blir nått sms då och då eller så snackar vi via FB eller MSN... I lördagseftermiddag ringde hon mig, måste säga att jag blev lite förvånad. Hur som helst så undrade hon om jag ville följa med henne till grannstaden en sväng på kvällen. Eftersom jag var uttråkad och inte hade något planerat för kvällen så sa jag att jag kunde följa med utan att ens fråga vad hon skulle dit och göra. Det var först när vi satt i bilen som hon berättade att hon var på väg för att göra ett dansjobb... Hon gör tydligen lite såna jobb fortfarande för att få in lite extra pengar. Kan lova att jag blev förvånad, eftersom hon under tiden vi "träffades" sa att hon hade slutat med de. Hur som helst så var det på en svennsexa som hon skulle köra sin show och hon ville inte åka dit själv, dels för att det var tråkigt att åka själv och för att hon kännde sig tryggare om jag var med.

Vi kommer dit och blir visade in till ett omklädningsrum där hon kan byta om. Hon springer omkring där en stund helt naken medans hon sminkar sig och gör sig iordning, sen går vi upp till lokalen där svennsexan är i full gång. Den blivande maken på en stol i mitten och de andra i en halvmåne framför honom. Måste säga att det var verkligen en förvirrande och märklig känsla att se en tjejkompis/ fd ligg börja strippa framför alla dessa personer och jag står lite bakom i skymundan. Att hon ligger naken och ålar runt på golvet framför dom.

Efter showen går vi ner för att hon ska byta om igen och samma visa då, hon bryr sig inte om att jag sitter där inne medans hon är naken, visserligen så är det ju ganska naturligt för en med ett sånt yrke att vara naken, men samtidigt kan man tycka att det är något som man kanske inte berättar, än mindre visar upp för sina vänner.

Vet inte riktigt vad jag tycker om hela den situationen, hon är märklig de erkänner jag, på gränsen till konstig ibland men samtidigt så måste jag erkänna att jag anser henne som en ganska nära vän, även om vi inte umgås så jätte mycket. Den perioden vi hade tidigare var en ganska bra period innan hon ville så mycket mer. Hade jag vetat i förväg vad det var hon skulle göra i lördagskväll är jag inte så säker på att jag hade följt med, och tydligen så är jag den enda av hennes manliga vänner som varit med på ett jobb så nog litar hon på mig eftersom hon inte vill att folk ska veta att hon fortfarande gör dessa jobb...

Blev ett ganska långt och kanske lite rörigt inlägg de här, men jag kände att jag var tvungen att få ur mig de... har inte någon vän som jag kan prata med om de här eftersom mina nära vänner känner henne också. Sen kan man kanske tycka att det är konstigt av mig att skriva här men eftersom jag är ganska anonym här, ingen av mina nära och kära läser ju den här bloggen (ja de finns ju en men du känner inte henne)

Har förövrigt sett filmen shutter island i kväll, en film jag kan rekommendera, lite lagom skum men jag gillade den. Nu är det straxt dags för sängen, imorgon kommer hon som till 99% ska hyra min lägenhet hit för att titta på den och så ska vi komma överens om alla detaljer.

Sov gott där ute

// Mr T

det börjar falla på plats

Nu är det klart med CSN jag får de lån och bidrag som jag ansökt om och nu har jag en spekulant på lägenheten också. Hon ska bara bli godkänd av min hyresvärd så är de också klart och hon vill hyra delvis möblerat, så jäkla skönt. Dessutom var hon ju riktigt snygg också, kommer kännas lite märkligt att en riktig skönhet bor i min lägenhet med mina möbler när jag inte kommer bo där haha...

Nu ska jag göra mig redo för att köra ett par vändor till tippen med massa skit som ska kastas.

// Mr T

skjut mig...

fy fasiken va seg man är idag... har inte hänt mycket här idag. Anledningen till det är gårdagskvällen och en flaska tequila... behöver jag säga mer än så... Hade iaf en kalaskväll igen, men det är svårt att inte ha de när man umgås med bästaste Kajsa. Dock blir jag lite irriterad på att folk inte fattar att vi bara är vänner...

Hur som helst så slutade kvällen med utgång, riktigt mycket folk ut hade grymt kul även där. Sen blev det "efterfest" för två... så de kanske inte är så konstigt att man mår som man gör idag...

Nu blir det soffan med lite cola och ostbågar

// Mr T

RSS 2.0