Ny blogg...

Den här bloggen kommer att ligga på is nu ett tag när jag är student. Har nämligen skapat en ny blogg som inte kommer vara "hemlig" för vänner och bekanta. Har gjort den nya för att alla där hemma ska kunna följa mina äventyr här i Småland.

Ni som fortfarande vill följa det jag skriver är mer än välkomna över till den nya bloggen :) och den hittar ni här

// Mr T

Som hemma fast borta

Dagen har spenderats till stor del på cykelsadeln. Tog mig ut till Ikea för lite shopping. Vi har ju gemensamt kök men vissa saker är skönt att ha egna. Blev två kaffemuggar, lite bestick, knivar, skärbräda och lite sånt. Efter lite pusslande så lyckades jag få ner allt i ryggsäcken och måste säga att jag blev lite förvånad, tror nog det är första gången jag handlat på Ikea och totalsumman blivit under 300kr... Jag kan tydligen vara lite ekonomisk iaf.

En sak som gjorde mig lite glad när jag var på Ikea var denna skylt, nu kan man känna sig som hemma även borta. Köpte dock ingen men de är bra att veta att om jag skulle få alltför mycket abstinens efter min hemstad är det bara att åka till Ikea



Måste säga att Kalmar är en riktigt bra stad att cykla i, mycket och fina cykelbanor där jag kan fara fram på min nya cykel



Köpte även en lite, med betoning på liten vattenkokare idag också. Känns lite dumt att dra igång stora kaffebryggaren när man bara vill ha en kopp. 69kr på Claes i sjön :)



Snart dags att gå ner i köket och försöka svänga ihop någon middag

// Mr T


RSS 2.0